Doel 15180 flessen in 2009 behaald

In 2009 had de Stichting Afrikaanse Albino’s als doel gesteld om 15180 flessen zonnebrandcrème te versturen. We zijn ruim boven ons doel uitgekomen! Maar liefst 15772 flessen zonnebrandcrème zijn aangekomen en er is nog 1 transport onderweg.

Er is veel gebeurt in 2009, de stichting is wederom gegroeid. In maart komt het jaarverslag uit waarin u meer kunt lezen over de ontwikkelingen van de stichting in 2009.

In 2010 heeft de stichting als doel om meer dan 2600 albino’s te voorzien van zonnebrandcrème in 10 landen. Dit houdt in dat er meer dan 15708 flessen zonnebrandcrème dit jaar verzonden moeten worden. We hebben er alle vertrouwen in dat dit gaat lukken! Stichting Afrikaanse Albino’s wil zich dit jaar ook meer gaan buigen over het bekijken van de mogelijkheden om in de toekomst in verschillende landen over te gaan op lokale productie. Een langdurig proces, maar een proces wat er voor zorgt dat mensen zelfvoorzienend worden als het gaat om zonnebrandcrème.