Foundation celebrates the first five years

Stichting Afrikaanse Albino’s bestond op 17 augustus 2009 vijf jaar en wil nog vele jaren blijven bestaan en haar projecten voortzetten. De albino’s in Afrika kunnen namelijk niet zonder zonnebrandcrème, het is belangrijk dat zij zich kunnen blijven beschermen! Om het lustrum van de Stichting te vieren en tevens aandacht te vragen voor de problematiek van de albino’s komen we op vrijdag 28 mei in beweging. Met een polonaise door de binnenstad van Utrecht vergezeld van lekkere swingende Afrikaanse muziek vragen we aandacht voor de albino’s en voor de Stichting. Iedere persoon die in deze polonaise meeloopt telt net zoals elke albino telt ! Dus DOE MEE! en kom in beweging op vrijdag 28 mei op het Domplein in Utrecht en sluit aan in de polonaise! (start 19:00 uur) Laat zien dat u het ook belangrijk vind dat deze groep mensen niet vergeten wordt.