Zamel zonnebrandcrème in voor albino's

Zomeractie: Eén fles zonnebrandcrème voor uw bescherming en één fles voor een albino!

De eerste zomerse dagen zitten er al op. Heeft u zich beschermd tegen de zon? Albino’s in Afrika verbranden dagelijks onder de felle tropische zon, omdat zij niet de middelen en kennis hebben om hun kwetsbare huid te beschermen tegen de zon. Stichting Afrikaanse Albino´s zet zich al jaren in door flessen zonnebrandcrème naar Afrika te sturen. Wilt u ons steunen? Help mee met onze speciale zomeractie. Eén fles zonnebrandcrème voor u en één voor een albino in Afrika!

Verzamel met familie, vrienden, collega’s en bekenden zoveel mogelijk flessen zonnebrandcrème van minimaal factor 30. Mail naar projectmanager@afrikaansealbinos.nl hoeveel flessen u heeft verzameld en wij regelen de transport. Wij hopen op uw medewerking. Wie de meeste flessen inzamelt wint een cadeaubon van de Wereldwinkel en een leuk T-shirt van de Stichting Afrikaanse Albino’