Sterren op het doek steunt stichting

Marc-Marie heeft in het tv-programma Sterren op het doek gekozen om Stichting Afrikaans Albino’s te steunen. Twee portretten van Marc-Marie Huijbregts op doek hebben maar liefst een bedrag van bijna 4000 euro opgeleverd en dit bedrag wordt gedoneerd voor een beter bestaan van albino’s in Afrika.

In Sterren op het doek, een programma van Omroep MAX, poseerde Marc-Marie Huijbregts in het theater in Tilburg voor drie kunstenaars, die ieder een portret van hem maakten. Eentje mocht hij mee naar huis nemen, de andere twee werden geveild voor het goede doel, Stichting Afrikaanse Albino’s.

In het programma Sterren op het doek geven bekende Nederlanders zich over aan de doorgrondende blikken van drie kunstenaars en de prikkelende vragen van presentatrice Hanneke Groenteman. Wat laten ze zien van zichzelf? En wat zeer zeker niet? Ze mogen één van de schilderijen mee naar huis nemen en daarbij zelf kiezen welke. Welke zal het worden? De overige schilderijen worden na iedere aflevering geveild voor het goede doel.

Bekijk de uitzending van 17 augustus
Bekijk de geveilde doeken