Donaties uit Veghel en Schaarsbergen

Afgelopen periode hebben we als stichting prachtige donaties ontvangen uit Veghel en Schaarsbergen. Je leest er hieronder alles over. Ben jij ook aangesloten bij een rotary of wil je als organisatie de handen uit de mouwen steken voor onze stichting? Je hulp is meer dan welkom! Contact opnemen kan hier.

Rotary Veghel
De Rotary Veghel heeft zich met veel enthousiasme ingezet en twee grote inzamelingen gedaan. Eerst in december 2016 op de ijsbaan in Veghel. Elke schaatser werd gevraagd een pet en zonnebril mee te brengen. Resultaat: duizenden petten en zonnebrillen! Daarna op de Golfclinic op 21 april 2017. Het bedrag dat de Rotary schonk aan de SAA is € 6050,=.  Dit bedrag wordt gebruikt om de plaatselijke productie in Togo op te zetten.

Protestantse gemeente Schaarsbergen
De protestantse gemeente in Schaarsbergen heeft ook meerdere inspanningen verricht om geld in te zamelen voor de SAA. Zij hebben een boekenmarkt gehouden, geld ingezameld tijdens de diensten en en Chinese maaltijd verzorgd waar men tegen betaling van kon genieten. Alles bij elkaar is het mooie bedrag van € 2325,28 opgehaald.