Wij zoeken een medewerker pr!

Wat ga je doen?

Als pr-medewerker zorg je er samen met jouw collega voor dat iedereen in Nederland bekend raakt met onze stichting en wat voor mooie dingen wij doen. Uitdagend, toch? Want meer awareness zorgt voor meer donaties en daarmee kunnen we meer albino’s van zonnebrandcrème voorzien. De manier waarop we kabaal maken varieert van social media posting tot persberichten versturen en van adverteren op Google tot organiseren van events. 

 

 

Wie zoeken wij?

  • Iemand bij wie het al begint te kriebelen als het woord communicatie valt.
  • Iemand die vindt dat er van alles beter moet op het gebied van pr/communicatie van onze stichting.
  • Iemand die oog heeft voor nieuwe initiatieven waarmee we veel mensen over onze stichting kunnen vertellen.
  • Het is een pre als je ervaring hebt met e-mailmarketingtools, sea, seo, het beheren van een Facebookaccount of het onderhouden van mediarelaties/versturen van persberichten.
  • Je bent student of werkzaam (niveau: mbo/hbo/wo).
  • Je bent een open persoonlijkheid en communicatief vaardig.

Deze functie zal ongeveer drie uur per week in beslag nemen. Je werkt samen met een collega (pr-coördinator) en stemt de werkzaamheden op elkaar af. 

Ga jij deze uitdaging aan?

Je komt te werken in een ambitieuze vrijwilligersorganisatie met hart voor de Afrikaanse albino’s. Onze vrijwilligers werken vanuit huis (werkplekonafhankelijk) en komen regelmatig bij elkaar om kennis te delen en successen met elkaar te vieren. Naast deze uitdagende en leerzame functie vergroot je jouw netwerk én je zet je in voor een mooi doel.

Kan je niet wachten om de stichting te komen versterken? Wij verwelkomen je graag! Stuur je CV en (korte) motivatie naar: vrijwilligers@afrikaansealbinos.nl. Heb je vragen? Stuur dan ook gerust een mailtje.