Creative designer / Webassistant gezocht!

Wij zijn op zoek naar een nieuwe enthousiaste vrijwilliger om ons team te komen versterken! Momenteel hebben wij een vacature open staan voor een vrijwilliger Creative designer / Webassistant. Ben jij of ken jij iemand die hier geschikt voor zou zijn, dan is dit bericht voor jou bedoeld!

Wat doet stichting Afrikaanse Albino’s?

Stichting Afrikaanse Albino’s (SAA) is een vrijwilligersorganisatie met een duidelijk doel: het verhogen van de levensverwachting en het verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen met albinisme in Afrika. De dagelijkse blootstelling aan de zon zorgt bij Afrikanen met albinisme namelijk voor huidproblemen, vaak met huidkanker en sociale problemen als gevolg. Het doel van de stichting wordt bereikt door flessen zonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor en andere zonwerende producten aar onze contactpersonen in Afrika te sturen. Voor Afrikanen met albinisme zijn deze middelen namelijk niet altijd beschikbaar. Daarnaast heerst er grote onwetendheid over albinisme en de gevolgen daarvan. Stichting Afrikaanse Albino’s zet zich daarom ook in voor goede voorlichting en het onder de aandacht brengen van dit probleem; zowel in Afrika als in Nederland.

Wat ga je doen? 

Voor ons PR & Communicatie team zijn we op zoek naar een creatieve designer. Het team is volop aan het professionaliseren en vernieuwen. Jij speelt een belangrijke rol in het bouwen en onderhouden van de website, maar bijvoorbeeld ook bij het ontwerpen van promotiemateriaal. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en ideeën. Onze wensen weet je te vertalen naar verzorgde, creatieve en hoogwaardige producten. Je hebt een eigen stijl, maar hierin houd je ook rekening met de wensen en kaders van de stichting. We zijn een informele, gezellige en bovenal een professionele stichting. Dat weet jij in je ontwerpen uit te dragen.

Wie zoeken wij?

  • Een vrijwilliger die nauwkeurig en zorgvuldig te werk gaat;
  • Je hebt ervaring met het ontwerpen van promotiemateriaal en met een spectrum aan programma’s die hiervoor nodig zijn;
  • Je hebt ervaring met het bouwen en onderhouden van websites;
  • Je hebt ervaring en kennis van HTML/CSS, op minimaal HBO-denkniveau;
  • Ervaring met programma’s als Less/Javascript/Git/Illustrator, etc. is een pré;
  • Je werkt zowel goed zelfstandig als ook in teamverband;
  • Je bent gemiddeld 3 uur per week beschikbaar.
  • Je bent enthousiast, gezellig en we kunnen op je rekenen!

Ga jij deze uitdaging aan?

Je komt te werken in een ambitieuze vrijwilligersorganisatie met hart voor de Afrikaanse albino’s. Onze vrijwilligers werken vanuit huis (werkplekonafhankelijk) en komen regelmatig bij elkaar om kennis te delen en successen met elkaar te vieren. Naast deze uitdagende en leerzame functie vergroot je jouw netwerk én je zet je in voor een mooi doel.

Kan je niet wachten om de stichting te komen versterken? Wij verwelkomen je graag! Stuur je CV en (korte) motivatie voor 6 juli 2019 naar: vrijwilligers @ afrikaansealbinos.nl. Heb je vragen? Neem dan gerust even contact op per mail.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *