Nieuwe vacatures!

Wij zijn weer op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons team komen versterken! Momenteel hebben wij vacatures open staan voor een Creative designer / Webassistant en voor een HR-professional.

Wat doet Stichting Afrikaanse Albino’s?

De SAA is een vrijwilligersorganisatie met een duidelijk doel: het verhogen van de levensverwachting en het verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen met albinisme in Afrika. De dagelijkse blootstelling aan de zon zorgt bij Afrikanen met albinisme namelijk voor huidproblemen, vaak met huidkanker en sociale problemen als gevolg. Het doel van de stichting wordt bereikt door flessen zonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor en andere zonwerende producten naar onze contactpersonen en mensen met albinisme die wij steunen in Afrika te sturen; voor mensen in Afrika zijn deze middelen namelijk niet altijd beschikbaar. Daarnaast heerst er grote onwetendheid over albinisme en de gevolgen daarvan. De SAA zet zich daarom ook in voor goede voorlichting en het onder de aandacht brengen van deze huidaandoening; in Afrika, maar ook in Nederland.

Ga jij deze uitdaging aan?

Ga voor een specificatie van de openstaande vacatures naar het kopje vacatures op onze website!

Je komt te werken in een ambitieuze vrijwilligersorganisatie met hart voor de Afrikaanse mensen met albinisme. Onze vrijwilligers werken vanuit huis (werkplek-onafhankelijk) en komen regelmatig bij elkaar om kennis te delen en successen met elkaar te vieren. Naast deze uitdagende en leerzame functie vergroot je jouw netwerk én je zet je in voor een mooi doel.

Kan je niet wachten om de stichting te komen versterken met jouw kennis en enthousiasme? Stuur dan je CV en (korte) motivatie naar: vrijwilligers@afrikaansealbinos.nl

Heb je aanvullende vragen, stuur dan ook gerust een mailtje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *